Vabilo na Delavnico ”Osebna mapa delavca”, 26. 02. 2020

VABILO

na Delavnico ”Osebna mapa delavca”,

ki bo v sredo, dne 26. februarja 2020, ob 13.00 uri
v prostorih podjetja EGAL PB d.o.o. na naslovu Aškerčev trg 1, 3270 Laško.

Osebna mapa delavca, ki je delodajalcem bolj znana kot personalna mapa, nima predpisane oblike. Znano nam je, da je to obveznost vsakega delodajalca,  ter da na enem mestu združuje vse tiste podatke o zaposlenih, ki so pomembni za izpolnjevanje pravic in obveznosti iz delovnega razmerja. ZEPDSV sicer določa kaj vse je potrebno voditi v evidencah s področja dela in socialne varnosti, nekoliko manj pa se govori o tem, česa v personalni mapi ne potrebujemo oziroma ne smemo hraniti. 

Udeleženci delavnice se boste seznanili s pomenom personalne mape, relevantno zakonodajo s tega področja, kako v praksi razdeliti personalno mapo na način, ki vam bo omogočal večjo preglednost in uporabnost podatkov zaposlenih in bo obenem zadostil inšpektorjem v primeru inšpekcijskih nadzorov, predvsem pa bomo govorili o vsebini in podatkih, ki v personalno mapo ne sodijo.

Na željo udeleženca je po predhodnem dogovoru možen tudi osnovni pregled vaše obstoječe personalne mape, ki se izvede po delavnici oziroma po dogovoru z udeležencem. Po pregledu vam podamo mnenje in predloge za izboljšavo. V primeru predhodnega dogovora pa je seveda možen tudi podrobnejši pregled vaše kompletne kadrovske ureditve.

CENA DELAVNICE:
35 EUR + DDV / osebo

*Nudimo popust za večje število (3+) hkrati prijavljenih udeležencev.

CENA OSNOVNEGA PREGLEDA PERSONALNE MAPE (do 30 min):
15 EUR + DDV

Okvirno trajanje delavnice je 1,5 h.

Delavnico bo vodila Lea Stopar, mag. prav., ki vam je za več informacij o izvedbi delavnice dosegljiva na telefonski številki +386 31 692 832.

Število mest je omejeno, zato prosimo za potrditev vaše udeležbe najkasneje do petka, 21. februarja 2020, na telefonsko številko +386 70 810 137 ali preko elektronske pošte na naslov [email protected].

Vsi udeleženci delavnice prejmejo potrdilo o udeležbi.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Sorodne objave

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.